Aktuální informace k divadelnímu abonmá v sezóně 2019/2020

Vážení předplatitelé, milí diváci,

vzhledem ke stávající situaci bohužel není možné v původních termínech odehrát představení v rámci předplatného 2019-2020.

17. 3. Jak zabít komika, Divadlo Ungelt, DP B

22. 4. Čo sa sníva trpaslíkom, Radošinské naivné, DP A

7. 4. Moje tango (původně Africká královna), Studio DVA, DP A

18. 5. Lakomec, Divadlo Kalich, DP B

9. 6. Madame Rubinstein, Agentura Kateřina Schauerová, DP A

 

Za neodehraná představení Vám bude vráceno vstupné. Všechny předplatitele budeme kontaktovat individuálně.

Dobrou zprávou je, že o představení nepřijdete. Představení odehrajeme v náhradních termínech a to v rámci nového předplatného, které pro Vás právě připravujeme, anebo budou uvedena mimo předplatné.

Děkujeme za pochopení a těšíme se na setkání v hledišti našeho divadla.

Divadlo stále žije, i když se to teď možná nezdá.

 

Divadelní předplatné pro sezónu 2019/2020 je tradičně rozděleno na dvě skupiny, v nichž uvedeme dvanáct premiérových představení s důrazem na žánrovou pestrost, uměleckou kvalitu a výrazné herecké osobnosti. Kritériem výběru jsou kritiky oceňovaná představení a umělci, kteří za své výkony získali nejprestižnější herecká ocenění.
Zakoupením abonmá získáte slevu 10% proti cenám vstupenek ve volném předprodeji a po celý rok máte zajištěno stálé místo na vybraná představení, i v případě vyprodaného představení.

Aktuálně je již ukončen příjem přihlášek a objednané předplatné je pro vás přichystáno na pokladnách domu kultury do 18. 9. 2019.

Dětské předplatné Kašpárek pro nejmenší diváky nabízí pestrou čtveřici pohádkových titulů. Pravidelně v neděli od října do dubna se na malé diváky budeme těšit u klasických pohádek, písniček a veselých příběhů. Více informací o dětských představení v záložce níže. Uzávěrka přihlášek je 19. října 2019. Vyplněné přihlášky zasílejte na e-mail vrublova@dkv.cz nebo vyplňte a předejte na pokladně DKMO.  Zakoupené abonmá nelze vyměnit ani vrátit.

Relativita
Předplatné B

Relativita

Divadlo v Řeznické, Praha

Misery
Předplatné B

Misery

Studio DVA divadlo, Praha

Saturnin
Předplatné B

Saturnin

Divadlo Na Jezerce, Praha

Lakomec

Divadlo Kalich, Praha