Zpět

AC/DC Tribute Show se symfonickým orchestrem

  • Středa 27. listopad 2019 | 19:00
  • Společenský sál DKMO
  • 120 minut
  • 890 - 1590 Kč

AC/DC Tribute Show se symfonickým orchestrem

AC/DC Tribute Show se symfonickým orchestrem

Vstupenky nelze koupit v DKMO, k zakoupení pouze v síti Ticketportal.

Před čtyřiceti pěti lety vyslali AC/DC navýsost nadupaný australský rockový blesk. Mnohokrát obletěl kolem naší planety, zazněl svojí hudbou snad z každého přijímače a z každého televizoru, a také ve stovkách koncertních sálů i stadionů.

Na tuto historii se už stačilo nabalit mnoho mýtů a hudba AC/DC už je dávno kultovní – ale nyní můžete znovu prožít všechny etapy vzestupu legendární skupiny k vrcholkům slávy!

HIGHWAY SYMPHONY je rozsáhlá hudební přehlídka, která kombinuje elektrizující australský rock s virtuózním vystoupením symfonického orchestru!

Pojem a duch hudby AC/DC je v této show ztělesněn skupinou EASY DIZZY – oficial tribute band. Dokonalou profesionální úroveň hudebníků ocenil bubeník AC/DC Chris Slade. „Jsou neuvěřitelní…“ řekl po skončení prvního společného turné s EASY DIZZY. „Tohle je NEJLEPŠÍ album AC/DC, které jsem slyšel!“

O úspěchu a pozornosti, soustředěné na HIGHWAY SYMPHONY svědčí koncertní sály, které byly tímto show za poslední dva roky zaplaveny.

Program show zahrnuje celá období AC/DC. Počínaje obdobím, ve kterém jako žížnivá čára vyletěla přímo z australských garáží a londýnských hospod na světovou scénu hvězda bratrů Youngových a jedinečného Bona Scotta. Odkaz posledně jmenovaného v symfonickém pořadu představil Ital Matteo Giovannone (Bon Scotch) – všeobecně uznávaný jako nejlepší hlas Bona Scotta!

Takže pokud Vám nejsou cizí výbušné hudební proudy nejlepší rockové skupiny na světě, pokud Back In Black ani po létech neopustil Váš playlist a pokud ve Vás kytarový riff Thunderstruck stále vyvolává touhu vydat se Angusovou slavnou chůzí do burácení hromů… Pokud stále celým svým srdcem milujete skutečný rock… A, konec konců, i pokud chcete pouze poslouchat originální znění AC/DC, orámované neočekávanými symfonickými integracemi – pak je právě Vám určena jedinečná show HIGHWAY SYMPHONY!

Mohlo by se líbit